Φθιώτιδα: Τροχαίο τα ξημερώματα στις σήραγγες της Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 12:17 Φθιώτιδα: Τροχαίο τα ξημερώματα στις σήραγγες της Στυλίδας

Εκτροπή ΙΧΕ στο δεύτερο τούνελ…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 05:30’ τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/4) στο δεύτερο τούνελ στο ύψος της Στυλίδας της εθνικής οδού Λαμίας - Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα στο 227, 9 χλμ στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ΙΧΕ εξετράπη της πορείας του και χτύπησε στο πλάι με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί εντός της σήραγγας.

Το πιο πιθανό αίτιο, είναι ο οδηγός και μοναδικός επιβάτης του οχήματος, να αποκοιμήθηκε για μια στιγμή στο τιμόνι με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του. Το ευτύχημα είναι ότι δε χτύπησε.

Στο σημείο έφτασε άμεσα συνεργείο της οδού για τη σήμανση μαζί με περιπολικό της Τροχαίας, ενώ γερανός φόρτωσε το όχημα για να το απομακρύνει από το οδόστρωμα.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση