Το ατύχημα των δημάρχων, το καμένο αυτοκίνητο και η «σέλφι»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 17:06 Το ατύχημα των δημάρχων, το καμένο αυτοκίνητο και η «σέλφι»

«Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», παρατηρεί σε ανάρτησή της η δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, μετά την περιπέτεια που είχε μαζί με το δήμαρχο Δομοκού Μπάμπη Λιόλιο και τη δήμαρχο Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, το απόγευμα της Παρασκευής (28/4).

Επιστρέφοντας με το αμάξι του Δημάρχου Δομοκού από την κηδεία του πατέρα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας στην Καστοριά, λίγο πριν τη Φθιώτιδα  είδαν το όχημα τους να τυλίγεται στις φλόγες.

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν να βοηθήσουν μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής με τον Αντιδήμαρχο Πάνο Κοντογεώργο.

Ο τελευταίος όταν ξεκαθάρισε ότι είναι όλοι ασφαλείς και είχαν ξεπεράσει το σοκ, έβγαλε την παρακάτω σέλφι:

Διαβάστε και την ανάρτηση της κας Στιβακτή:

«"Γιατί ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!!!"

Πιο δυνατοί βγήκαμε και εμείς από το ατυχές συμβάν που είχαμε καθώς η αγάπη και το ενδιαφέρον όλων σας μας έδωσε δύναμη!!! Ευχαριστούμε για τα εκατοντάδες τηλέφωνα και μηνύματα συμπαράστασης!!! Ευχαριστούμε τους διερχόμενους οδηγούς για τη βοήθεια τους!!!

 Ένα μεγάλο συγνώμη για το καρδιοχτύπι που προκαλέσαμε σε όσους μας αγαπάνε!!!

Ηθικό δίδαγμα;;; Η ζωή μας μπορεί να αλλάξει στο λεπτό για αυτό ζήστε σαν να είναι το τελευταίο σας λεπτό....Αλλά τελικά είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε!!!

Υ.Γ. Μετά το συμβάν οι αγαπημένοι μας συνάδερφοι φρόντισαν να μας απαλύνουν το πόνο με μία φώτο, αλλά και να μας φτάσουν στον προορισμό μας!!!»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση