Φοβερό τροχαίο: Απανθρακώθηκε νεαρή γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 10:00 Φοβερό τροχαίο: Απανθρακώθηκε νεαρή γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Δύο ακόμη τραυματίες με εγκαύματα στο Νοσοκομείο…

Φοβερό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 5:00'  το απόγευμα της Κυριακής στην εθνική οδό Χαλκίδας - Αιδηψού στο 21ο χλμ έξω από τα Ψαχνά.

Κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και εξετράπη της πορείας του δεξιά με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τυλιχτεί στις φλόγες!

Δυστυχώς μία γυναίκα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 32 ετών, εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια και απανθρακώθηκε, ενώ οι δύο άλλοι επιβάτες του οχήματος (άνδρας - γυναίκας) κατάφεραν να βγουν την τελευταία στιγμή από αυτό.

Στο σημείο επενέβησαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τα δύο τραυματισμένα άτομα που φέρουν εκτός των άλλων εγκαύματα, στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Το οικείο αστυνομικό τμήμα ανέλαβε την προανάκριση για το τραγικό συμβάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση