Πασίγνωστος επιχειρηματίας σκοτώθηκε πηγαίνοντας για κυνήγι στην Οίτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 10:06 Πασίγνωστος επιχειρηματίας σκοτώθηκε πηγαίνοντας για κυνήγι στην Οίτη (φώτο αρχείου)

Ο 66χρονος επιχειρηματίας τούμπαρε με το αυτοκίνητο - Οι φίλοι του, του είχαν πει να πάει από άλλο δρόμο - Πως έγινε το κακό.

Ο πασίγνωστος επιχειρηματίας από την Αττική ξεκίνησε τα ξημερώματα της Κυριακής να πάει για κυνήγι αγριογούρουνου, στην περιοχή της Οίτης, με μια μεγάλη παρέα κυνηγών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αυτοκίνητα χωρίστηκαν για να καλύψουν διαφορετικές περιοχές στους πρόποδες της Οίτης.

Στις 5:45΄ το πρωί, στο 2ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Αποστολιάς - Παύλιανης, μετά τα Καστέλια Φωκίδας, έγινε το κακό.

Ένα από τα αυτοκίνητα, μάρκας Mazda 4χ4, που οδηγούσε ο μεγαλοεπιχειρηματίας, "τούμπαρε" σε μια πλαγιά από άγνωστη αιτία.

Οι φίλοι του που ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε άρχισαν να τον αναζητούν.

Τελικά τον εντόπισαν πεσμένο στην πλαγιά και βάρια τραυματισμένο. Τον τύλιξαν με κουβέρτες και του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο ήταν ακόμη ζωντανός, αλλά στη διαδρομή μετά από 10΄ λεπτά περίπου άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο.

Ο 66χρονος κυνηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η νεκροψία νεκροτομή θα δείξει αν υπήρξε κάποιο παθολογικό αίτιο και χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκίνητου και ποια ακριβώς ήταν η αιτία θανάτου.

Προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο διενεργείτο το Α.Τ. Γραβιάς.

Του είχαν πει να πάει από άλλο δρόμο

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάποιοι από την παρέα του, του είχαν πει να πάει από τον άλλον δρόμο που οδηγεί στην Παύλιανη και όχι από τον επαρχιακό που πάει Αποστολιά - Καλοσκοπή - Παύλιανη.

Ωστόσο ο 66χρονος επέλεξε αυτό το δρομολόγιο, που αποδείχτηκε μοιραίο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είχε και σπίτι στην Παύλιανη, την οποία επισκεπτόταν συχνά, αφού του άρεσε το κυνήγι και η ομορφιά της Οίτης.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση