Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 08:40 Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Λαμίας

Τη Δευτέρα από τις 08:00’ το πρωί…

Προγραμματισμένες εργασίες σε δίκτυο γραμμών Μέσης Τάσης την Δευτέρα 22 Μαΐου 2023, θα φέρουν διακοπή ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Λαμιέων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ (Διεύθυνση Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας, περιοχή Λαμίας).

Ειδικότερα, διακοπές ρεύματος θα γίνουν από ώρες 08:00’ έως 14:00’, σε δίκτυο που αφορά την περιοχή του Τσαρουχόκαμπου και στα Νταμάρια Λαμίας.

Θα πραγματοποιηθούν επίσης ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος στην έναρξη και λήξη των εργασιών στις 08:00’ και στις 14:00’ αντίστοιχα στις περιοχές της Μ. Βρύσης και Ροδίτσας.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση