16χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του προσπαθώντας να κάνει εργασίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 09:30 16χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του προσπαθώντας να κάνει εργασίες

Στο νοσοκομείο Καρδίτσας μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου ένας 16χρονος που, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, προσπαθώντας να κάνει μία εργασία στο μπαλκόνι του σπιτιού του, γλίστρησε έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο οικοδομής στην οδό Διάκου.

Η πτώση σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net έγινε αντιληπτή από γειτονικά σπίτια και κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο έφηβο στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Το θετικό είναι ότι έχει τις αισθήσεις, του και επικοινωνεί με το περιβάλλον. Φέρει σίγουρα πολλά κατάγματα και θεωρείται δεδομένο ότι θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, μόλις ολοκληρωθούν οι πρώτες βασικές εξετάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση