Δενδρύλλια, κάνναβη και λαθραίος καπνός σε σπίτι 57χρονου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 17:42 Δενδρύλλια, κάνναβη και λαθραίος καπνός σε σπίτι 57χρονου (ΦΩΤΟ αρχείου)

Μία σύλληψη…

Συνελήφθη 57χρονος, το μεσημέρι της Τετάρτης (24-05-2023) στην περιοχή της Αιδηψού Εύβοιας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας και της Γ΄ Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας υπηρεσίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, ο 57χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού μεικτού βάρους 20 γραμμαρίων.

Επιπλέον σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 3 γραμμαρίων,

• 2 δενδρύλλια κάνναβης,

• 1 συσκευασία με σπόρους κάνναβης μεικτού βάρους 2,9 γραμμαρίων,

• 395 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού,

• 2 μαχαίρια με μήκος λάμας 16 και 11 εκατοστών αντίστοιχα,

• 2 τρίφτες  κάνναβης.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση