Δήμος Δομοκού: Εγγραφή ευάλωτων ατόμων σε μητρώο για λόγους Πολιτικής Προστασίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 22:24 Δήμος Δομοκού: Εγγραφή ευάλωτων ατόμων σε μητρώο για λόγους Πολιτικής Προστασίας

Ο Δήμος Δομοκού καλεί τα άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες (ΑμεΑ κ.λπ.) και διαβιούν στο Δήμο και των οποίων οι κατοικίες συνορεύουν ή έχουν μεγάλη εγγύτητα με δασικές εκτάσεις, ή οι προσωπικοί βοηθοί τους ή τα άμεσα συγγενικά τους πρόσωπα, όπως επικοινωνήσουν με τον Δήμο, για την παροχή στοιχείων, ώστε να καταγραφούν σε Μητρώο, για την έγκαιρη ενημέρωση και ειδοποίηση τους, σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου της οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης, για λόγους προστασίας από εξελισσόμενη ή επικείμενη καταστροφή εξαιτίας δασικών πυρκαγιών.

Για την τήρηση του ως άνω Μητρώου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παράσχουν τη συγκατάθεσή τους εγγράφως για τα παρεχόμενα στοιχεία για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η παροχή των στοιχείων επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2232350221.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση