Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή οι Ιταλοί εμπειρογνώμονες για την εξέταση του καταγραφικού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 10:47 Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή οι Ιταλοί εμπειρογνώμονες για την εξέταση του καταγραφικού

Στον εφέτη ανακριτή έφτασαν το πρωί της Τρίτης (30/5) οι τέσσερις Ιταλοί εμπειρογνώμονες, οι οποίοι θα εξετάσουν το καταγραφικό της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου με την εμπορική στα Τέμπη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 άτομα.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, με τη συνδρομή των Ιταλών -οι οποίοι πέρασαν την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας- καθώς και με τα συμπεράσματα των εμπειρογνωμόνων που όρισαν οι δικαστικές αρχές, αναμένεται να συμπληρωθεί το τελικό πόρισμα από το οποίο θα φανεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα πέρα των εφτά για τους οποίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη μέχρι στιγμής.

Τέμπη: Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των στελεχών του ΟΣΕ

Υπενθυμίζεται πως χθες ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των στελεχών του ΟΣΕ στους οποίους ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση