Διήμερο με διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 13:05 Διήμερο με διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών

Δείτε αναλυτικά περιοχές και ώρες διακοπής…

Την Παρασκευή 2 αλλά και το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Λοκρών, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Διεύθυνσης του ΔΕΔΔΗΕ (Πρακτορείο Αταλάντης).

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2/6, από τις 08:00’ έως τις 13:00’ στις περιοχές: ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙΩΤΗ , ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΡΟΥΛΑ , ΔΕΞΑΜΕΝΗ, ΟΙΚΙΑ ΚΑΤΣΟΜΗΤΡΟΥ, ΧΟΙΡΙΝΑ ΑΡΑΠΗ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ, ΟΙΚΙΑ ΣΟΡΟΠΑΝΗ ΚΩΣΤΑ.

Το Σάββατο 3/6 από τις 08:00’ έως τις 13:00’ στις περιοχές: ΟΣΜΑΕΣ, και συγκεκριμένα σπίτια πάνω από την Βουγιουκλάκη Ο.Τ.67 Δρόμος 85 και από τις 11:00’ έως τις 12:00’ στη ΜΑΛΕΣΙΝΑ, και συγκεκριμένα από την κάτω πλευρά η Οδός ΑΛΩΝ μέχρι τον Σκλαβενίτη και Οδό Παπαμάρκου.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση