Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 11:39 Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα (ΦΩΤΟ αρχείου)

Στο ύψος του Βασιλικού Χαλκίδας…

Ένας νέος άνθρωπος 33 ετών, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στην 8η χ/θ της εθνικής οδού Χαλκίδας - Ερέτριας στο ύψος του Βασιλικού.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Βασιλικό, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αντιθέτως κινούμενο όχημα, με οδηγό 28χρονο με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό και των δύο οδηγών.

Ο 33χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος του και χρειάστηκε η επέμβαση εφτά πυροσβεστών με τρία οχήματα για τον απεγκλωβισμό του.

Ο άτυχος άνδρας παραδόθηκε ζωντανός στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο, δυστυχώς όμως λίγο αργότερα εξέπνευσε. Ο 28χρονος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΓΝ Χαλκίδας όπου και χειρουργήθηκε.

Το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, διερευνά τα αίτια κάτω από τα οποία έγιναν το τραγικό συμβάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση