Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε μάντρα σπιτιού - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 11:30 Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε μάντρα σπιτιού - ΦΩΤΟ

Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκαν ο πατέρας και τα δυό του παιδιά που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Είχαν πραγματικά Άγιο το βράδυ της Κυριακής ένας πατέρας και τα δυο παιδιά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, που βλέπετε στις φωτογραφίες, όταν ο πατέρας που οδηγούσε, έχασε τον έλεγχο και έπεσε με ταχύτητα σε μάντρα σπιτιού στο χωριό Αγία Παρασκευή, του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Οι περίοικοι ακούγοντας το δυνατό μπαμ από τη σύγκρουση πετάχτηκαν έξω και έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό και τα δύο παιδιά, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν, ήταν όμως εμφανώς σοκαρισμένα.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το Κλιμάκιο της Αμφίκλειας και αστυνομικοί του ΑΤ της περιοχής, οι οποίοι ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση