Πανελλαδικές 2023: Αυξήθηκε το ποσοστό αποχής στα ΓΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 08:27 Πανελλαδικές 2023: Αυξήθηκε το ποσοστό αποχής στα ΓΕΛ ΦΩΤΟ INTIME

Δεν παρουσιάστηκε να δώσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Λιποθύμησε μαθήτρια στα Ψαχνά…

Σε Αρχαία Ελληνικά (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Μαθηματικά (Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και Βιολογία (ΟΠ Σπουδών Υγείας) εξετάστηκαν σήμερα, Τρίτη (2/6) οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων από τα Γενικά Λύκεια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τα θέματα ήταν βατά και η παράδοσή τους έγινε χωρίς προβλήματα (Δείτε ΕΔΩ).

Γενικά έλειψαν τα προβλήματα και στα εξεταστικά κέντρα της Στερεάς Ελλάδας, όπου η συμμετοχή των μαθητών - μαθητριών έφτασε το 92,7% κάτι που σημαίνει ότι η αποχή ήταν μεγαλύτερη (7,3%) σε σχέση με την 1η ημέρα των εξετάσεων στα ΓΕΛ (6,64%).

Στο ίδιο περίπου ποσοστό ήταν και η αποχή στη Φθιώτιδα που έφτασε το 7%, καθώς από τα 1.043 άτομα που είχαν δηλώσει τα παραπάνω μαθήματα (γραπτώς) εμφανίσθηκαν τα 970.

Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό πίνακα με τους αριθμούς των υποψηφίων και τις συμμετοχές τους ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Ανάμεσα στους μαθητές που δεν εμφανίσθηκαν να δώσουν εξετάσεις, ήταν και ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος για να δώσει την 1η ημέρα των Πανελλαδικών είχε γίνει έκτακτη μεταγωγή προς τις Φυλακές Μαλανδρίνου. Εκεί δεν υπήρξε σήμερα υποψήφιος.

Στα απρόοπτα της 2η ημέρας των εξετάσεων των υποψηφίων των ΓΕΛ, είχαμε και τη λιποθυμία μαθήτριας σε εξεταστικό κέντρο των Ψαχνών η οποία και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και είναι καλά στην υγεία της.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου τη σκυτάλη παίρνουν και πάλι οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ αφού ξεκινούν τα μαθήματα ειδικότητας. Πιο συγκεκριμένα, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση