Λαμία: Συνελήφθη ως φυγόποινος και ο δεύτερος νεαρός για τη ληστεία που είχε γίνει στο Παγκράτι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 12:50 Λαμία: Συνελήφθη ως φυγόποινος και ο δεύτερος νεαρός για τη ληστεία που είχε γίνει στο Παγκράτι

Είχε επιτεθεί με συνεργό του σε ηλικιωμένο και είχε ακινητοποιηθεί από διερχόμενο πολίτη…

Ένας 23χρονος Ρομά, συνελήφθη την Τρίτη (06-06-2023) το απόγευμα στη Λαμία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών, για ληστεία.

Πρόκειται για το δεύτερο νεαρό που συμμετείχε στη ληστεία που είχε γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2019 στο Παγκράτι Λαμίας, σε βάρος 88χρονου και είχε ακινητοποιηθεί από διερχόμενο πολίτη και στη συνέχεια είχε συλληφθεί από αστυνομικούς. Τότε μαζί με έναν άλλον Ρομά, 25 ετών σήμερα, είχαν αποσπάσει με τη βία, την ταυτότητα και μια τραπεζική κάρτα από τον ηλικιωμένο.

Να σημειώσουμε ότι ο έτερος δράστης είχε συλληφθεί για τη ληστεία στα πλαίσια του αυτοφώρου από τους αστυνομικούς, ενώ και αυτός συνελήφθη εκ νέου ως φυγόποινος τον περασμένο Μάιο.

Ο 23χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση