Πένθος στον εμπορικό κόσμο της Λαμίας για το θάνατο του Δημήτρη Κουκούλη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 08:25 Πένθος στον εμπορικό κόσμο της Λαμίας για το θάνατο του Δημήτρη Κουκούλη

Από τους παλαιότερους στο χώρο του εμπορίου, είχε συνεχίσει με επιτυχία την οικογενειακή επιχείρηση. Αύριο η κηδεία του…

«Έφυγε» σήμερα από κοντά μας σε ηλικία 63 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, ο γνωστός και αγαπητός σε όλη τη Λαμία, έμπορος Δημήτρης Κουκούλης.

«Έφυγε» με αξιοπρέπεια, με την ίδια αξιοπρέπεια που έζησε όλη του τη ζωή.

Η επιχείρησή του με κάλτσες και καλσόν στο κέντρο της Λαμίας στην οδό Ροζάκη - Αγγελή ήταν γνωστή σε όλη τη Φθιώτιδα. Επρόκειτο για οικογενειακή επιχείρηση που είχε συνεχίσει με επιτυχία ο Δημήτρης, αν και ο ίδιος είχε σπουδάσει φυσικός. Άριστος οικογενειάρχης και πολύ αγαπητός επαγγελματίας. Μοίραζε σε όλους πάντα χαμόγελο, αγάπη και ευγένεια και είναι σίγουρο ότι θα μας λείψει.

Ήταν παντρεμένος με την Παβια Αργυρίου με την οποία απέκτησε τρία υπέροχα παιδιά, τον Αναστάση, τον Θάνο και τη Μυρτώ, τα οποία υπεραγαπούσε.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (09/06/2023) στις 15:00' το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Λαμίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν προς ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση