Λαμία: Συνελήφθη 44χρονος που είχε υποσιτισμένο το σκυλί του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 08:16 Λαμία: Συνελήφθη 44χρονος που είχε υποσιτισμένο το σκυλί του (ΦΩΤΟ αρχείου)

Του επιβλήθηκαν διάφορα πρόστιμα ύψους 1.300 ευρώ…

Συνελήφθη την Κυριακή (11/6) το μεσημέρι, μετά από καταγγελία του Φιλοζωικού Συλλόγου Λαμίας, ένας 44χρονος για παραμέληση του σκύλου του, τον οποίο κρατούσε υποσιτισμένο σε περιφραγμένο οικόπεδο ιδιοκτησίας.

Το σκυλί βρισκόταν εντός του οικοπέδου που βρίσκεται σε περιοχή της νότιας Λαμίας, σε κακά χάλια και χρειάστηκε η μεταφορά του σε ιδιώτη κτηνίατρο.

Μάλιστα ο 44χρονος δεν είχε φροντίσει εκτός από την ευζωία του σκύλου του  και για την υποχρεωτική σήμανσή του (τσιπάκι), για αυτό και του επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικά 1.300 ευρώ.

Την προανάκριση ανέλαβε το ΑΤ Λαμίας, ενώ ο 44χρονος λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή της Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση