Μετωπική ΙΧ με νταλίκα τα ξημερώματα - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 11:33 Μετωπική ΙΧ με νταλίκα τα ξημερώματα - Δείτε εικόνες

Χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβιστεί το ζευγάρι που επέβαινε στο ΙΧ.

Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με μια νταλίκα.

Λίγο πριν από τις 5:00' το πρωί, ο οδηγός του ΙΧ, κινούμενος στο ρεύμα προς Θήβα, στο ύψος του Αγίου Σωτήρος, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη νταλίκα η οποία κινούταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με το .protothema.gr η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση 4 οχημάτων της Πυροσβεστικής και 12 Πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και της συνοδηγού από το αυτοκίνητο.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας ενώ στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας για να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση