«Έφυγε» ξαφνικά 65χρονος Λαμιώτης σιδηροδρομικός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 14:04 «Έφυγε» ξαφνικά 65χρονος Λαμιώτης σιδηροδρομικός

Όλα δείχνουν ότι τον πρόδωσε η καρδιά του…

Μεγάλη κινητοποίηση με δύο ασθενοφόρα το μεσημέρι της Πέμπτης (22/6) στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λειανοκλαδίου, από τη ξαφνική αδιαθεσία 65χρονου συνταξιούχου μηχανοδηγού του ΟΣΕ.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και άμεσα οι δικοί του ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έστειλε Κινητή Μονάδα με γιατρό για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες του γιατρού και του υπόλοιπου προσωπικού, ο 65χρονος κατέληξε και όλα δείχνουν ότι τον πρόδωσε η καρδιά του.

Όλοι στην τοπική κοινωνία κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο και οικογενειάρχη και ο αδόκητος χαμός του τους βύθισε στο πένθος.

Ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Σταυρού, ομάδα που υπηρέτησε και από τη θέση του Προέδρου και από άλλα υπεύθυνα πόστα για πολλά χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση