Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι 55χρονος αυτοκινητιστής από τη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 07:52 Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι 55χρονος αυτοκινητιστής από τη Φθιώτιδα (ΦΩΤΟ αρχείου)

Το φορτηγό που οδηγούσε βρέθηκε εκτός δρόμου και εξετάζεται αν ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια…

Τελευταίο δρομολόγιο για 55χρονο επαγγελματία αυτοκινητιστή από χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας που βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (22/6) νεκρός μετά από εκτροπή του φορτηγού που οδηγούσε, σε αγροτικό δρόμο στην Πασχαλίτσα στην περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας.

Το φορτηγό βρέθηκε εκτός δρόμου και ο άτυχος 55χρονος ήταν νεκρός στο τιμόνι σύμφωνα με τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 55χρονος αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και είναι πολύ πιθανό να προηγήθηκε κάτι παθολογικό που να ανάγκασε τον έμπειρο οδηγό να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του.

Το ΑΤ Σοφάδων που ανέλαβε την προανάκριση παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής προκειμένου να προσδιοριστεί και η αιτία θανάτου του 55χρονου οδηγού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση