Νέο απάνθρωπο επεισόδιο σε βάρος σκύλου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 14:18 Νέο απάνθρωπο επεισόδιο σε βάρος σκύλου

Φιλόζωοι ζητούν βοήθεια για φιλοξενία ή υιοθεσία…

Απίστευτη κακοποίηση υπέστη ένα - πιθανότατα - αδέσποτο σκυλί, στην περιοχή του Βόλου, όπως αποκαλύπτει η Ομάδα «Αδέσποτη Ζωή», ζητώντας βοήθεια για τη φιλοξενία του διασωθέντα σκύλου.

Όπως περιγράφουν, το περιστατικό έγινε προχθές (Σάββατο 24/6) με δύο άτομα μέσα σε ένα αυτοκίνητο να σέρνουν με τριχιά το αδέσποτο της φωτογραφίας!

«Ευτυχώς για τον σκυλάκο είχε έναν καλό Άγγελο που είδε το περιστατικό κ μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο κ τους σταμάτησε Μήπως αναγνωρίζει κάποιος το σκυλάκι? το έχει χάσει κάποιος? Ζητάμε φιλοξενία η υιοθεσία ακόμη καλύτερα έχει περάσει πολλά ο σκυλάκος. Άγγελε σ ευχαριστούμε πολύ για αυτό που έκανες», γράφουν επίσης.

Σημειώνουν τέλος ότι έχει ήδη υποβληθεί μήνυση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση