«Μπούκαραν» στο σπίτι με κουκούλες και μαχαίρια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 08:02 «Μπούκαραν» στο σπίτι με κουκούλες και μαχαίρια

Τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον λήστεψαν....

Νυχτερινός εφιάλτης για Βρετανό υπήκοο στο Αφράτη Ευβοίας, ο οποίος λίγο μετά τα μεσανυχτα είδε να εισβάλουν στο σπιτι του τέσσερις κουκουλοφόροι, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, δύο ακόμη συνεργοί τους περίμεναν έξω από ο σπιτι.

Οι ληστές τον απείλησαν με μαχαίρια και τον έδεσαν χειροπόδαρα, ενώ στη συνέχεια έκαναν όλο το σπιτι άνω κάτω για χρήματα και κοσμήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport οι δράστες άρπαξαν από τον 64χρονο ένα ρολόι τύπου Rolex, αξίας 15.000€, καθώς και άλλα αντικείμενα.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι και ο 64χρονος ενημερωσε την αστυνομία περίπου δυο ώρες αργότερα όταν καταφερε να λυθεί.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση