Λαμία: Νυχτερινό πάρτι με βανδαλισμούς στο 4ο Γυμνάσιο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 07:50 Λαμία: Νυχτερινό πάρτι με βανδαλισμούς στο 4ο Γυμνάσιο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Βομβαρδισμένο» τοπίο αντίκρισαν το πρωί οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι ζητούν να ληφθούν μέτρα φύλαξης τις βραδινές ώρες, αφού δεν ειναι η πρωτη φορά που συμβαίνει.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον επιστάτη και τους καθηγητές, που το πρωί της Τρίτης άνοιξαν το 4ο Γυμνάσιο Λαμίας στη βόρεια πλευρά της πόλης.

Γκρεμισμένες πόρτες, καμένες καρέκλες και θρανία, σκουπίδια από μπουκάλια και φαγητά, ήταν οι εικόνες που αντίκρισαν στην πίσω πλευρά του σχολικού συγκροτήματος, όπου είχαν εισβάλει καποια άτομα τις νυχτερινές ώρες και έκαναν το "πάρτι" τους.

«Δεν είναι η πρώτη φορά. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους για να σταματήσουν αυτοί οι βανδαλισμοί, που γίνονται και σε άλλα σχολεία....», λένε στην κάμερα του LamiaReport ο Διευθυντής Γιώργος Καραγεώργος και ο Υποδιευθυντής Γιάννης Σβώλης.

«Φυσικά δεν έχουμε κάτι με τα παιδιά που έρχονται και παίζουν ή αθλούνται τα απόγευμα στο προαύλιο. Μιλάμε πάντα για τους παραβατικούς τις νυχτερινές ώρες που κάνουν ζημιές και βανδαλισμούς στο σχολείο....», τόνισε ο κ. Καραγεώργος.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport βανδαλισμοί έγιναν και στο 5ο Λύκειο Λαμίας, στο οποίο οι καθηγητές επέστρεψαν μετά από τέσσερις ημέρες, που ήταν κλειστό λόγω των εκλογών και αντίκρισαν και εδώ εικόνες καταστροφής.

Δείτε και φωτογραφίες από τους βανδαλισμούς στο 4ο Γυμνάσιο Λαμίας.

1-Screenshot-3

2-IMG-0114

3-IMG-0120

4-Screenshot-2

5-IMG-0130

6-IMG-0121

7-IMG-0124

8-IMG-0113

IMG-0118

IMG-0123

IMG-0125

IMG-0127

IMG-0128

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση