Καταστροφές και στο 5ο Λύκειο Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 15:34 Καταστροφές και στο 5ο Λύκειο Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Οι γνωστοί - άγνωστοι, έδρασαν σχεδόν ανενόχλητοι όσο το σχολείο ήταν κλειστό λόγω εκλογών…

Μπροστά σε μεγάλης έκτασης βανδαλισμούς, βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 27 Ιουνίου οι εκπαιδευτικοί του 5ου Λυκείου Λαμίας στην επαναλειτουργία του σχολικού συγκροτήματος μετά το 4ημερο των βουλευτικών εκλογών.

Σπασμένες πόρτες, ξηλωμένα καδρόνια και πίνακες, καταστραμμένες πυροσβεστικές φωλιές και ότι άλλη καταστροφή μπορείς να φανταστείς, αντίκρυσαν οι έκπληκτοι εκπαιδευτικοί, σύμφωνα με ανάρτηση της εκπαιδευτικού Βίκυς Μαρέτσικου, που διατυπώνει τους φόβους της για το τι μέλλει γενέσθαι το καλοκαίρι που έρχεται:

«Αυτό είναι το θέαμα που αντικρίσαμε σήμερα το πρωί μετά από τέσσερις μέρες που ήταν κλειστό το 5ο Λύκειο  Λαμίας λόγω εκλογών. Φανταστείτε τι βανδαλισμοί έχουν να γίνουν όλο το καλοκαίρι.

Σαν σχολείο έχουμε ενημερώσει το δήμο Λαμίας εδώ και πολύ καιρό για το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά δεν έχει γίνει τίποτα.

Περιμένουμε τις ενέργειες των αρμοδίων».

Δείτε ΕΔΩ τι συνέβη και στο 4ο Γυμνάσιο Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες από τις καταστροφές στο 5ο Λύκειο Λαμίας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση