Φθιώτιδα: Μπαράζ διαρρήξεων σε αυτοκίνητα στις παραλίες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 08:15 Φθιώτιδα: Μπαράζ διαρρήξεων σε αυτοκίνητα στις παραλίες

Προσοχή! Οι «ποντικοί» έχουν πιάσει τις παραλίες και "ανοίγουν" αυτοκίνητα - Μην αφήνετε μέσα πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν διάρρηξη.

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος οι διαρρήκτες έπιασαν δουλειά στις παραλίες, με αποτέλεσμα πολλοί λουόμενοι επιστρέφοντας από το μπάνιο στο αυτοκίνητο να το βρίσκουν με σπασμένα παράθυρα ή με παραβιασμένες κλειδαριές.

Το τελευταίο 48ωρο οι διαρρήκτες αυτοκινήτων έχουν χτυπήσει στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, στην παραλία του Αγίου Γεωργίου στην Πελασγία και στις Ράχες.

Μάλιστα σε μια περίπτωση στο Ασπρονερι, "έγδυσαν" ένα μικρό λεωφορείο τουριστών, που είχαν σταματήσει για μπάνιο. Οι κλέφτες τους πήραν βαλίτσες και σακίδια που είχαν μέσα από laptop μέχρι και τα προσωπικά τους έγγραφα.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί τόσο για το που θα παρκάρουν το αυτοκίνητό τους, αλλά και τι πράγματα θα αφήσουν μέσα σε αυτό. Επίσης, όταν βάζουμε κάποια πράγματα στο  πορτ-μπαγκάζ, θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι γιατί οι επίδοξοι διαρρήκτες μπορεί να μας παρακολουθούν χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Τέλος προσοχή χρειάζεται και στην παραλία στις ξαπλώστρες όπου αφήνουμε τα χρήματα ή τα κινητά μας, αφού δίπλα μας μπορεί να υπάρχει κάποιος άλλος λουόμενος ο οποίος λειτουργεί ως συνεργός, ενημερώνοντας τους δράστες πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν και που έχουμε βάλει τα κινητά ή τα χρήματα.

Καλό μπάνιο...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση