Φθιώτιδα: Στο Νοσοκομείο 15χρονος χτυπημένος σοβαρά στο κεφάλι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 09:57 Φθιώτιδα: Στο Νοσοκομείο 15χρονος χτυπημένος σοβαρά στο κεφάλι

Φέρεται να δέχθηκε επίθεση έξω από μαγαζί όπου διασκέδαζε…

Στο Νοσοκομείο Λαμίας κατέληξε γύρω στις 2:00'  τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/7) ένα αγόρι 15 ετών από την ευρύτερη περιοχή της Μαλεσίνας, φέροντας τραύμα στο κεφάλι - ίσως από σιδηρολοστό - αλλά και χτυπήματα σε όλο του το πρόσωπο από ξυλοδαρμό.

Το παιδί αφού έκανε όλες τις εξετάσεις και διαπιστώθηκε το τραύμα στο κρανίο, αλλά και σπασμένα οστά στο πρόσωπο, έφυγε το πρωί για το ΓΝ Παίδων «Αγία Σοφία», όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport ο 15χρονος πρέπει να δέχθηκε επίθεση έξω από μαγαζί όπου διασκέδαζε.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από το ΓΝ Λαμίας για περιστατικό ξυλοδαρμού, ωστόσο περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά, καθώς αναμένεται πρώτα η κατάθεση του παιδιού στο ΑΤ Αμπελοκήπων που έχει την ευθύνη στην περιοχή όπου έχει διακομιστεί για νοσηλεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση