Φθιώτιδα: Κοπάδι από αγριογούρουνα προκάλεσε νέο τροχαίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 08:00 Φθιώτιδα: Κοπάδι από αγριογούρουνα προκάλεσε νέο τροχαίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επικινδυνότητα εκδήλωσης πυρκαγιάς στην περιοχή της Λοκρίδας, μετέθεσε την έναρξη των «διώξεων» κατά μία εβδομάδα…

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε κάτοικος της Αταλάντης το πρωί της Παρασκευής (21/7) γύρω στις 08:00’, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε κοπάδι από αγριογούρουνα στον κεντρικό δρόμο με τη Σκάλα Αταλάντης.

Το αυτοκίνητο κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα και το κακό περιορίστηκε σε υλικές ζημιές, ενώ και ένα από τα αγριογούρουνα σκοτώθηκε.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ολόκληρα κοπάδια από αγριογούρουνα κινούνται δίπλα στον κεντρικό δρόμο. Χοιρομάνες με τα μέλη της οικογενείας τους κινούνται σε όλες τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις αναζητώντας τροφή ακόμη και μέρα μεσημέρι!

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε το LamiaReport από τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αταλάντης Δημήτρη Καρατράντο, οι διώξεις των ημίαιμων μη δεσποζόμενων χοίρων και αγριόχοιρων, μετατέθηκαν κατά μία εβδομάδα, για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου εξαιτίας των συνθηκών καύσωνα. Μάλιστα μπορούν να γίνονται μόνο στην περίπτωση που ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς είναι μέχρι το επίπεδο «3». Η τρέχουσα εβδομάδα ξεκίνησε με τη Λοκρίδα να βρίσκεται σε επίπεδο επικινδυνότητας «4» απαγορεύοντας οποιαδήποτε δραστηριότητα σε ευπαθείς περιοχές.

Στις επόμενες μέρες αναμένεται να τοποθετηθούν και οι πινακίδες που ετοίμασε ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο για τη διέλευση αγριογούρουνων, σε μια προσπάθεια οι οδηγοί να είναι υποψιασμένοι-ες, ώστε να αποφευχθούν τουλάχιστον τα σοβαρά τροχαία ατυχήματα.

Διαβάστε επίσης:

Δε σταματούν τα τροχαία με αγριογούρουνα στην Αταλάντη (ΦΩΤΟ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση