Φθιώτιδα: Άγιο είχε οικογένεια που "έπεσε" πάνω σε αγριογούρουνα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 09:47 Φθιώτιδα: Άγιο είχε οικογένεια που "έπεσε" πάνω σε αγριογούρουνα (ΦΩΤΟ)

Ευτυχώς τη γλύτωσαν μόνο με υλικές ζημιές…

Σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνο, σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής (23/7) στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου στο ύψος της Μάκρης.

Για πολλοστή φορά, κοπάδια από τα συγκεκριμένα άγρια ζώα, γίνονται η αιτία για τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς με υλικές ζημιές.

Αυτή τη φορά, άτυχη στάθηκε 4μελης οικογένεια που επέστρεφε από ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στη Γραμμένη Οξυά. Το μεγάλο ζώο τους έκλεισε το δρόμο με  αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάθει σοβαρές υλικές ζημιές, ευτυχώς όμως κανείς δεν τραυματίστηκε. Αντίθετα το μεγάλο ζώο σκοτώθηκε επί τόπου.

Στο σημείο δυστυχώς έχουν γίνει πολλά ατυχήματα με αγριογούρουνα και όπως προειδοποιεί ο Αναπληρωτής Δημάρχου Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος, αυτή την περίοδο οι κάθοδοι στην εθνική οδό αυξάνονται καθώς έχουν στόχο τα καλαμπόκια στους παρακείμενους αγρούς.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν ειδικά βραδυνές και πρωινές ώρες που ολόκληρες οικογένειες αναζητούν τροφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση