Έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του και παραλίγο να κάψει ολόκληρο οικισμό!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 08:24 Έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του και παραλίγο να κάψει ολόκληρο οικισμό!

Σύλληψη 34χρονου για τον εμπρησμό στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας...

Ένας 34χρονος Ρομά, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (24/7) σε περιοχή της Θήβας, από το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών για εμπρησμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία είναι υπεύθυνος και για τη μεγάλη πυρκαγιά δίπλα στα σπίτια στην περιοχή Αγίας Τριάδας - Αγίου Μηνά Θηβών, την οποία ευτυχώς πρόλαβαν να ελέγξουν οι Πυροσβέστες αν και ακόμη δεν έχει κατασβεστεί!

Νωρίτερα ο 34χρονος φέρεται να είχε βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο του, ενώ αργότερα η εμπρηστική του μανία εκδηλώθηκε στο σπίτι του. Όμως στη δεύτερη περίπτωση, οι φλόγες ξέφυγαν σε παρακείμενη δασική έκταση με χαμηλή – θαμνώδη βλάστηση και ξερά χόρτα και προκάλεσε τεράστια ανησυχία αλλά και μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων και των ανθρώπων της Πολιτικής Προστασίας με μηχανήματα έργου και υδροφόρες.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση