Φωτιά στη Μαγνησία: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του οικισμού Άσπρες Πεταλούδες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 14:57 Φωτιά στη Μαγνησία: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του οικισμού Άσπρες Πεταλούδες

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη Μαγνησία και το 112 με μήνυμα έδωσε εντολή προς τους κατοίκους του οικισμού  Άσπρες Πεταλούδες να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε αποθήκη που βρίσκεται κοντά στο ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», στην Μαγνησία.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς, καθώς η αποθήκη βρίσκεται δίπλα σε κατοικημένη περιοχή.

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που έχουν βγει από τα σπίτια τους και ρίχνουν νερό για να αποτρέψουν την εξάπλωση, ενώ πυκνός καπνός έχει καλύψει μεγάλο τμήμα της Νέας Ιωνίας.

Επειδή η φωτιά έχουν πάρει διαστάσεις δόθηκε εντολή στους κατοίκους της περιοχής να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους με να πάνε προς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετέχει και ένα ελικόπτερο που πραγματοποιεί ρίψεις νερού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση