Βράχος καταπλάκωσε αυτοκίνητο σε Μοναστήρι έξω από τη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 09:00 Βράχος καταπλάκωσε αυτοκίνητο σε Μοναστήρι έξω από τη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε θύματα από την κατολίσθηση…

 Μόνο σε θαύμα μπορεί να χρεώσει κανείς ότι ανήμερα της μεγάλης Θεομητορικής γιορτής της Γέννησης Της Θεοτόκου, δεν είχαμε θύματα στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αντινίτσης Λαμίας.

Το πρωί της Παρασκευής (8/9) ένας τεράστιος βράχος, έπεσε και καταπλάκωσε σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Η Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Αντινίτσης γιορτάζει με λαμπρότητα την συγκεκριμένη ημέρα και μάλιστα στον Πανηγυρικό Εσπερινό της παραμονής, κατακλύζεται από κόσμο.

Γενικά χιλιάδες πιστοί επισκέπτονται το ιστορικό Μοναστήρι της Παναγίας της Αντίνιτσας και ειδικά αυτό το διήμερο οι επισκέψεις πολλαπλασιάζονται.

Από θαύμα η κατολίσθηση δεν έγινε σε ώρα που βρισκόντουσαν στο σημείο δεκάδες πιστοί ή σε κάποιο άλλο σημείο του βουνού (το Μοναστήρι είναι χτισμένο σε υψόμετρο 900 μέτρων), καθώς δέχτηκε εκατοντάδες τόνους νερού από την κακοκαιρία Daniel που εκτός των άλλων προκάλεσε και αρκετές κατολισθήσεις σε όλον τον όγκο της Όθρυος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση