Συνεχίζουν τις διασώσεις με ελικόπτερα και βάρκες στην Καρδίτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 19:44 Συνεχίζουν τις διασώσεις με ελικόπτερα και βάρκες στην Καρδίτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε «Νοσοκομείο» έχει μετατραπεί το γήπεδο του Αστέρα…

Δραματική είναι η κατάσταση στη Θεσσαλία και ειδικά στην Καρδίτσα, όπου έχουν πλημμυρίσει ολόκληρα χωριά και δεκάδες κάτοικοι έχουν εγκλωβιστεί μεταξύ των χειμάρρων.

Πληρώματα της Πυροσβεστικής, καθώς και του Ελληνικού Στρατού ενεργούν με βάρκες μεταξύ των πλημμυρισμένων σπιτιών, σώζοντας κόσμο, μεταξύ των διασωστών και η ειδική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ.

Δείτε το βίντεο:

Εντωμεταξύ σε Νοσοκομείο έχει μετατραπεί το γήπεδο του Αστέρα Καρδίτσας όπου καταφεύγουν όσοι απεγκλωβίζονται από τις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας. Στο γήπεδο προσγειώνονται συνεχώς ελικόπτερα που μεταφέρουν εγκλωβισμένους. Εκεί σε ένα πρόχειρο ιατρείο δέχονται τις πρώτες βοήθειες και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που φεύγουν με ασθενοφόρα ή με αεροδιακομιδή για τα Νοσοκομεία.

Δείτε βίντεο:

Στο γήπεδο της Καρδίτσας συμμετέχουν και πολλοί εθελοντές αλλά και πληρώματα του ΕΚΑΒ από τη Λαμία.

Δείτε φωτογραφίες:

5

4

3

1

2

image

image

LR-22

LR-21

LR-23

LR-25

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση