Λαμία: Τα πήρε όλα «σβάρνα» πρωί - πρωί!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 13:10 Λαμία: Τα πήρε όλα «σβάρνα» πρωί - πρωί!

Από τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς σε τροχαίο που προκάλεσε οδηγός που ήδη του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα…

Το χαμό προκάλεσε οδηγός το πρωί της Τετάρτης (13/9/23) στην οδό Γεωργίου Πλατή, όταν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport λίγο πριν τις 9 το πρωί, αυτοκίνητο που ερχόταν από την Λεωφόρο Καλυβίων μετά τον κυκλικό κόμβο και πριν τα φανάρια της Κύπρου, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στη νησίδα και προκάλεσε το χαμό! Από τύχη δεν είχαμε τραυματισμό σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους ειδικά τις πρωινές ώρες.

Ο οδηγός φαινόταν να είναι «πιωμένος», ενώ συνελήφθη γιατί οδηγούσε και χωρίς δίπλωμα το οποίο του είχε αφαιρεθεί σε παλιότερη παράβαση!

Από τη σύγκρουση έκλεισε ο δρόμος και αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες προσπάθησαν να βοηθήσουν στη διευθέτηση της κυκλοφορίας, καθώς υπήρχε μεγάλη κίνηση. Μάλιστα έπρεπε να εξυπηρετηθούν και μεγάλα οχήματα που ερχόντουσαν από δυτική Φθιώτιδα με αποτέλεσμα να υπάρξει κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, ενώ ο οδηγός μετά τη σύλληψη του οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση