Λαμία: Στη φυλακή 45χρονος για παράνομη οδήγηση κατ’ εξακολούθηση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 08:12 Λαμία: Στη φυλακή 45χρονος για παράνομη οδήγηση κατ’ εξακολούθηση

Προκάλεσε τροχαίο ενώ του είχαν ήδη αφαιρέσει το δίπλωμα…

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, κάθισε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/9/23) ο 45χρονος Λαμιώτης που νωρίτερα είχε προκαλέσει τροχαίο στην οδό Γ. Πλατή.

Ο 45χρονος συνελήφθη από Ομάδα ΔΙΑΣ της Άμεσης Δράσης Λαμίας, καθώς διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών και μάλιστα χωρίς δίπλωμα, αφού του είχε αφαιρεθεί σε παλιότερη τροχονομική παράβαση!

Το Δικαστήριο για το αδίκημα της παράνομης οδήγησης κατ’ εξακολούθηση, του επέβαλλε ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών, χωρίς η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Αυτό σημαίνει ότι ο 45χρονος θα οδηγηθεί σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Σημειώνουμε ότι λίγο πριν της 9 το πρωί ο 45χρονος εισερχόμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην οδό Γεωργίου Πλατή, έπεσε πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας υλικές ζημιές  και κυκλοφοριακό πρόβλημα στο σημείο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση