Καταστραμμένος κτηνοτρόφος και βίαιος σύζυγος στο Αυτόφωρο Τριμελές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 10:44 Καταστραμμένος κτηνοτρόφος και βίαιος σύζυγος στο Αυτόφωρο Τριμελές

Δύο διαφορετικές υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές στη Μαγνησία…

Αντιδήμαρχος του Δήμου Αλμυρού μήνυσε κτηνοτρόφο που απεγνωσμένος από την καταστροφή στο χωράφι του από τις πλημύρες, εισέβαλλε στο αμαξοστάσιο του Δήμου και αναποδογύρισε τα γραφεία.

Το επεισόδιο έγινε την περασμένη Παρασκευή με τον 55 χρονο κτηνοτρόφο να επισκέπτεται το αμαξοστάσιο τρεις φορές για να ζητήσει βοήθεια. Στην 3η προκάλεσε το επεισόδιο και χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ζήτησε συγνώμη, παραδέχτηκε το λάθος του και είπε πως έχασε τον έλεγχο γιατί υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή.

Μάρτυρας ήταν ο επόπτης του αμαξοστάσιου και ο κατηγορούμενος αθωώθηκε για την κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, αλλά κρίθηκε ένοχος για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και καταδικάστηκε επιεικώς σε φυλάκιση 10 ημερών με αναστολή.

Στην άλλη περίπτωση που αφορά 40χρονο οποίος μη δεχόμενος ότι η 25χρονη πρώην σύντροφός του και μητέρα των δύο παιδιών του, ήθελε να χωρίσουν τη χτύπησε, ενώ στη συνέχεια της έδωσε μαχαίρι και της ζητούσε να τον σκοτώσει.

«Πήρε ένα μαχαίρι και μου ζητούσε να τον σκοτώσω . Του  ζήτησα να χαμηλώσει τους τόνους και πάνω στη φασαρία, με χτύπησε με το χέρι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ανοίξει το πάνω χείλος μου και να προκληθεί αιμορραγία και να πρηστεί το μάτι μου. Στα χρόνια της κοινής μας ζωής έδειξε βιαιότητα ακόμα τρεις φορές », είπε χθες η γυναίκα στην κατάθεσή της.

Μετά το χτύπημα κάλεσε η ίδια την αστυνομία και ο 40χρονος συνελήφθη, ενώ η ίδια πήγε στο Νοσοκομείο. Χθες ζήτησε την τιμωρία του και εκείνος στην απολογία του είπε πως δεν άντεξε την απόρριψη ενώ είχαν συμφωνήσει να κάνουν προσπάθεια επανασύνδεσης.

Ο 40χρονος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή.

Πηγή: gegonota.news

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση