Διανομή Τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 13:53 Διανομή Τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ στο Δήμο Λοκρών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 η διανομή τροφίμων μακράς διάρκειας, τρόφιμα ψυγείου σε 339 δικαιούχους ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων) ωφελουμένους του προγράμματος Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (Ε.Ε.Ε.) από το Δήμο Λοκρών στα δύο σημεία διανομής σε Αταλάντη και Μαλεσίνα.

Σε μια δύσκολη οικονομική και υγειονομική περίοδο, δράσεις όπως αυτή του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" στηρίζουν τους δημότες που αντιμετωπίζουν κοινωνικο-οικονομικά προβλήματα.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και παράλληλα ζητούμε στήριξη από τους δημότες και τις επιχειρήσεις που μπορούν, του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση