Λίμνη Κάρλα: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 43χρονου ψαρά - Βρέθηκε η βάρκα του, συνεχίζονται οι έρευνες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 08:25 Λίμνη Κάρλα: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 43χρονου ψαρά - Βρέθηκε η βάρκα του, συνεχίζονται οι έρευνες

Τα δίχτυα και το ντεπόζιτο της βάρκας μεταξύ των ευρημάτων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας και της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του 43χρονου ψαρά που χάθηκε στη λίμνη Κάρλα, όπου είχε πάει για ψάρεμα το πρωί της Παρασκευής (22/09) και έκτοτε αναζητείται.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί από την ΕΜΑΚ κάποια πρώτα ευρήματα, όπως το ντεπόζιτο της βάρκας με κομμένο το καλώδιο τροφοδοσίας, τα δίχτυα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως πριν λίγες ώρες βρέθηκε και η βάρκα, χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος του 43χρονου.

Ο τελευταίος που τον είδε είναι ο αδερφός του, ο οποίος έχει δώσει μια πρώτη κατάθεση στις Αρχές για το πώς εξελίχθηκε η τραγωδία.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr ο άνδρας είναι 43 ετών και είχε πάει για ψάρεμα με βάρκα με τον 45χρονο αδερφό του. Όπως ανέφερε στις Αρχές ο 45χρονος,κάποια στιγμή η βάρκα τους ««πήρε νερά» και εκείνος κατάφερε να βάλει τις γαλότσες τους, να βουτήξει στο νερό και να κολυμπήσει ώσπου βγήκε στη στεριά και γύρω στις 5.30 π.μ. ειδοποίησε τις Αρχές, καθώς ο 43χρονος αδελφός του είχε χαθεί από το οπτικό του πεδίο.

Η ΕΜΑΚ όπως και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν να «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή ευελπιστώντας ότι θα βρεθεί ο άτυχος άντρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση