Λίμνη Κάρλα: Νεκρός ο 43χρονος αγνοούμενος ψαράς - Τελευταία στιγμή σώθηκε ο αδερφός του που τον αναγνώρισε

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 21:50 Λίμνη Κάρλα: Νεκρός ο 43χρονος αγνοούμενος ψαράς - Τελευταία στιγμή σώθηκε ο αδερφός του που τον αναγνώρισε

Η σορός του εντοπίστηκε να επιπλέει στο νερό πλάι σε καλαμιές - Ο αδερφός του επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 43χρονο

Τραγική ήταν η κατάληξη της  υπόθεσης του 43χρονου αγνοούμενου ψαρά στη λίμνη Κάρλα, καθώς επιβεβαιώθηκε πως εντοπίστηκε η σορός του.

Νωρίτερα κάτοικος της περιοχής ειδοποίησε το απόγευμα της Κυριακής τις Αρχές σχετικά με την ύπαρξη σορού ανθρώπου στο νερό της λίμνης. Υποψίαζομενος πως μπορεί να πρόκειται για τον 43χρονο ψαρά, που παρέμενε μέχρι σήμερα άφαντος, τηλεφώνησε στην Αστυνομία.
Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο νοσοκομείο, προκειμένου να εξετάσει την υπόθεση, διαπίστωσε πως πράγματι υπήρχε ανθρώπινο σώμα και στη συνέχεια με λέμβο το ανέσυραν στη στεριά από τη λίμνη.

Στο σημείο κλήθηκε ο 45χρονος αδερφός του, ο οποίος επιβεβαίωσε  ότι η σορός ανήκει πράγματι στον 43χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι, τα δύο αδέρφια είχαν πάει μαζί για ψάρεμα στη λίμνη Κάρλα, όταν ξαφνικά η βάρκα άρχισε να βάζει νερά. Τελευταία στιγμή σώθηκε ο 45χρονος κατάφερε να βουτήξει στο νερό και να κολυμπήσει ως τη στεριά. Δυστυχώς όμως ο 43χρονος δεν εντοπίστηκε έγκαιρα, με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρός δύο μέρες μετά.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση