Ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του - Η απόλυτη ανατροπή - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 09:36 Ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του - Η απόλυτη ανατροπή - ΒΙΝΤΕΟ

«Τσακωθήκαμε και πάνω στην συμπλοκή, τον σκότωσα. Τον χτύπησα με μια πέτρα στο κεφάλι», είπε ο 38χρονος πατροκτόνος στους αστυνομικούς, που τους οδήγησε στο σημείο που βρισκόταν η σορός του πατέρα του.

Τη δολοφονία του πατέρα του ομολόγησε ο 38χρονος άνδρας από την Άρτα, γράφοντας έτσι τον τραγικό επίλογο στην υπόθεση της διπλής εξαφάνισης πατέρα και γιου, όταν την Τετάρτη ξεκίνησαν από Λαμία για Άρτα. .

«Τσακωθήκαμε και πάνω στην συμπλοκή, τον σκότωσα. Τον χτύπησα με μια πέτρα στο κεφάλι», φέρεται να αποκρίθηκε στους αστυνομικούς μόλις τον βρήκαν σε άθλια κατάσταση κρυμμένο σε ένα μαντρί σε ορεινή περιοχή της Φωκίδας και συγκεκριμένα στην περιοχή Σεργούλα.

Ο καθ’ ομολογίαν πατροκτόνος μάλιστα ήταν εκείνος που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρισκόταν νεκρός ο πατέρας του. Ο 65χρονος φέρει τραύμα στο κεφάλι, εικάζεται ότι προέρχεται από πέτρα, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών.

«Ένα ευγενικό παιδί, ένα εξαιρετικό παιδί. Τι συνέβη; Ευγενέστατος, λεβέντης. Τώρα τι μπορεί να συνέβη, αυτά είναι τελείως οικογενειακά δεν τα λένε οι γονείς», δήλωσε οικογενειακή φίλη.

Η σορός βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά σε δασικό δρόμο, η οποία μάλιστα φέρει δαγκωνιές από άγρια ζώα που υπάρχουν στην περιοχή.

«Τον είδα με αίματα»

Ο 38χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να περιπλανιόταν τουλάχιστον τρία 24ωρα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα στην περιοχή πλησίον του Δαφνοχωρίου κάτι που επιβεβαιώνεται άλλωστε και από την νέα συγκλονιστική μαρτυρία που φέρνει σήμερα στο φως το LIVE NEWS.

«Τον είδα την Τετάρτη το μεσημέρι γύρω στις 14:30-15:00. Έχουμε ζώα εμείς και εκεί που πέρασε ήταν τα ζώα και πίνανε νερό και επειδή ήταν μέσα στο δρόμο σταμάτησε. Έδιωξα τα ζώα για να μπορέσει να περάσει ο άνθρωπος και τον είδα ότι είναι χτυπημένος και μου έκανε εντύπωση που ήταν τόσο χτυπημένος και οδηγούσε μόνος του».

«Τον είδα να φορά κολάρο και να είναι γεμάτος αίματα», θα πει αποκλειστικά στο LIVE NEWS και συγκλονίζει.

«Ήταν χτυπημένος στο κεφάλι και τα χέρια του χτυπημένα και γεμάτα αίματα και φόραγε κολάρο. Τον αναγνώρισα στο τμήμα. Peugeot μαύρο ήταν το αυτοκίνητο. Επικίνδυνος δεν μου φάνηκε. Απλά μου φάνηκε παράξενο το γεγονός ότι ήταν τόσο χτυπημένος και οδηγούσε μόνος του. Το κεφάλι του από τη μια πλευρά είχε αίματα και τα χέρια του γεμάτα αίματα. Όπως κρατούσε (το τιμόνι) δηλαδή, σταμάτησε δίπλα μου εγώ τον είδα στο ένα μέτρο και τα χέρια του που κρατούσε το τιμόνι ήταν γεμάτα αίματα», αναφέρει η μαρτυρία.

Οι μαρτυρίες βοσκών που έκαναν λόγο για ένα μαύρο PEUGEOT που κυκλοφορούσε στην περιοχή έστρεψε τις έρευνες στα γύρω χωριά. Σε ένα από αυτά μέσα σε ένα στάβλο οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο δράστη ενώ νωρίτερα είχαν βρει παρατημένο και το μαύρο Peugeot της οικογένειας.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ξημερώματα Τετάρτης ο 38χρονος είχε βγει εκτός δρόμου με το αυτοκίνητό του στον δρόμο Τυμφρηστού – Καρπενησίου. Οδηγείται στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες με τις εξετάσεις να βγαίνουν καθαρές και τους γιατρούς να του δίνουν εξιτήριο.

Ο 65χρονος πατέρας του πήγε μέχρι τη Λαμία για να τον παραλάβει από το νοσοκομείο και μαζί ξεκίνησαν να ταξιδεύουν πίσω στην Άρτα. Από εκείνο το χρονικό σημείο -το βράδυ της Τετάρτης – χάθηκαν τα ίχνη τους.

«Ούτε καταλάβαμε κάτι, ότι το παιδί είχε κάποιο πρόβλημα. Τώρα πέφτω από τα σύννεφα… δηλαδή, δεν ξέρουμε τι μας γίνεται», ανέφερε συγγενής.

Το στίγμα από τα κινητά τηλέφωνα προσδιόριζε μια αρκετά μεγάλη περιοχή από το Γαλαξίδι μέχρι και το Αντίρριο. Οι Αρχές επί 6 μέρες χτένιζαν όλα τα δύσβατα σημεία.

Μετά την αποτρόπαια πράξη του ο 38χρονος φέρεται να περιπλανιόταν στην περιοχή με το αυτοκίνητο εωσότου έμεινε από βενζίνη. Τότε κατέφυγε με τα πόδια στο ποιμνιοστάσιο όπου τελικά εντοπίστηκε.

Οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του καθ7’ ομολογίαν δολοφόνου.

Αποκαλυπτική μαρτυρία

Στο Live News μίλησε ο βοσκός που εντόπισε τον πατροκτόνο να περιπλανιέται και ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως είπε ο ίδιος, ο 38χρονος του είπε ότι καταγόταν από την Άρτα και ήταν ορειβάτης, καθώς και ότι χάθηκε.

«Μου είπε ότι είναι ορειβάτης. Εγώ δεν ήξερα ότι τον έψαχνε η αστυνομία. Μου είπε ότι είχε να φάει 3-4 ημέρες. Τον πίστεψα, γιατί μπορεί να ήμουν εγώ στη θέση του», δήλωσε.

Μαρτυρία «κλειδί» – Τον είδαν γεμάτο αίματα

Μάρτυρας ανέφερε πως η σύζυγός του είδε τον 38χρονο να οδηγεί γεμάτος με αίματα. Όπως είπε στο Live News, στην αρχή δεν υποψιάστηκαν τίποτα.

«Την Τετάρτη το μεσημέρι μόλις είχα φύγει. Τη στιγμή που έφευγα άκουσα εκείνη την ώρα ένα αυτοκίνητο που ερχόταν προς τα εκεί. Είπα στη γυναίκα μου να κάνει πέρα τα γίδια να περάσει το αυτοκίνητο», είπε ο Στέφανος Γιαννακόπουλος.

Στη συνέχεια τον κάλεσε η σύζυγός του και του ανέφερε ότι είδε εντός του οχήματος τον άνδρα με κολάρο στο λαιμό, ενώ ήταν γεμάτος αίματα.

«Κρατούσε το τιμόνι και μέχρι τον αγκώνα ήταν αίματα και πληγές», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Δεν δώσαμε σημασία, γιατί σε εκείνη την περιοχή γίνονται εργασίες με ανεμογεννήτριες. Νομίζαμε ότι έγινε εργατικό ατύχημα και δεν δώσαμε σημασία».

«Μου είπε ότι είναι ορειβάτης από την Άρτα»

Ακόμη ένας κτηνοτρόφος συνάντησε τον 38χρονο πατροκτόνο να περιπλανιέται στη στάνη του. Και στον ίδιο είχε πει ότι είναι ορειβάτης από την Άρτα, ο οποίος έψαχνε καταφύγιο.

«Τον είδα μέσα και τον ρώτησα τι θέλει εδώ και ποιος είναι. Μου είπε ότι είναι ορειβάτης από την Άρτα και ψάχνει ένα καταφύγιο να μείνει, γιατί είναι εξαντλημένος», δήλωσε.

Στη συνέχεια ο κτηνοτρόφος του έδωσε φαγητό και κάλεσε την αστυνομία, χωρίς να γνωρίζει ότι μπροστά του είχε τον 38χρονο πατροκτόνο.

Ο 38χρονος είπε στους αστυνομικούς πως «σκότωσα τον πατέρα μου γιατί έλεγε πως θα με σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονούσε».

Η δολοφονία σύμφωνα με τα στοιχεία, έγινε στον παραλιακό δρόμο και πέταξε τη σορό στον χωματόδρομο και μετά συνέχισε τον δρόμο και αργότερα τον είδε ο βοσκός. Εκει το αυτοκίνητο κόλλησε και ο 37χρονος προχώρησε με τα πόδια και στη συνέχεια τον βρήκε ο δεύτερος βοσκός στο μαντρί.

Στο σημείο που βρέθηκε η σορός, εντοπίστηκε και το κινητό του 37χρονου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε ένα τηλεφώνημα από κάποιον από το σπίτι ώστε να ρωτήσει που βρίσκονται πατέρας και γιος και εκείνοι απάντησαν πως γυρνάνε αλλά έγινε αντιληπτό πως είχε προηγηθεί ένας έντονος τσακωμός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση