Άνοιξαν οι ουρανοί στη Λαμία - Η Φθιώτιδα στο επίκεντρο της κακοκαιρίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 09:41 Άνοιξαν οι ουρανοί στη Λαμία - Η Φθιώτιδα στο επίκεντρο της κακοκαιρίας

Χωρίς σοβαρά προβλήματα μέχρι στιγμής - Δύσκολες οι επόμενες ώρες - Να αποφεύγετε τις μετακινήσεις εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Με λίγες ώρες καθυστέρηση επισκέφθηκε η "Elias" τη Λαμία, που δέχεται μεγάλο όγκο βροχής, όπως και οι περισσότερες περιοχές της Φθιώτιδας, από νωρίς το πρωί.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί κάποια σοβαρά προβλήματα. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στη Λ. Καλυβίων, στο ύψος της Βιομηχανίας Γάλακτος και πριν τη γέφυρα του Σταύρου, όπου μπορεί να υπάρχουν λιμνάζοντα νερά.

Η στάθμη του Σπερχειού είναι σε καλά επίπεδα, δεδομένων των συνθηκών και η κυκλοφορία στις παραποτάμιες κοινότητες της Λαμίας διεξάγεται κανονικά μέχρι νεοτέρας.

Ωστόσο οι επόμενες ώρες θα είναι δύσκολες, γι αυτό καλό θα είναι να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Όλη τη νύχτα συνεργεία του Δήμου , της ΔΕΥΑΛ και της Περιφέρειας, η Πολιτική Προστασία, η Αστυνομία και η ΠΥ,  ήταν στους δρόμους, ενώ έχουν ληφθεί μέτρα για προληπτική εκκένωση της Κοινότητας Κόμματος, εφόσον χρειαστεί.

Τα σχολεία σήμερα Τετάρτη θα παραμείνουν κλειστά στη Λαμία και σε όλο το νόμο Φθιώτιδας.

Στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς στη Λαμία, βρέθηκε χθες ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, με το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, όπου έγινε σύσκεψη με τους επικεφαλής των εμπλεκόμενων υπηρεσιών που θα βρίσκονται επί ποδός μέχρι και την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, αφού η Φθιώτιδα και γενικότερα η Στερεά θα βρεθεί στο επίκεντρο της κακοκαιρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση