Ο Κασσελάκης πραγματοποίησε την επιθυμία του Μπέου: Έβαλε γαλότσες και έπιασε το φτυάρι στον Βόλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 13:31 Ο Κασσελάκης πραγματοποίησε την επιθυμία του Μπέου: Έβαλε γαλότσες και έπιασε το φτυάρι στον Βόλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήκωσε μανίκια ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρέθηκε στον Βόλο για να δει από κοντά τις καταστροφές από τις πλημμύρες.

Στο Βόλο βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (2/10) ο Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να δει σε τι κατάσταση είναι η πόλη μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και μάλιστα, έκανε πράξη την επιθυμία του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος πριν από μερικές μέρες τον είχε καλέσει να επισκεφθεί τον Βόλο και να βοηθήσει.

Έτσι, ο Στέφανος Κασσελάκης φόρεσε γαλότσες για να μπει σε σπίτι που ήταν γεμάτο λάσπες, άρπαξε ένα φτυάρι και άρχισε να καθαρίζει τον χώρο.

 


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση