Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε καφενείο για τη μουσική

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 14:27 Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε καφενείο για τη μουσική

Αιματηρό επεισόδιο σε χωριό των Φαρσάλων…

Στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας βρέθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (30/9/23) ένας άνδρας από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φαρσάλων, έχοντας πυροβοληθεί από κυνηγετικό όπλο.

Προηγήθηκε επεισόδιο σε καφενείο, κατά το οποίο μια παρέα που ήθελε να δει ποδόσφαιρο λογόφερε με άνδρα που ήθελε να ακούσει μουσική και αυτός επέστρεψε στο χώρο με κυνηγετική καραμπίνα. Πυροβόλησε μία φορά βρίσκοντας τον άτυχο άνδρα που καθόταν σε άλλο τραπέζι, ενώ στη συνέχεια ο δράστης αποχώρησε πυροβολώντας ακόμη μία φορά στον αέρα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο εφημερεύον ΠΓΝΛ.

Ο δράστης συνελήφθη από το ΑΤ Φαρσάλων με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όπλο, το οποίο είχε παραποιημένο, περιέχων δύο φυσίγγια χρησιμοποιημένα, καθώς και κομμάτια φυσιγγίου και δέκα σκάγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση