Λαμία: Προφυλακιστέοι οι νεαροί που λήστεψαν με «καρατιές» πρατηριούχο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 09:26 Λαμία: Προφυλακιστέοι οι νεαροί που λήστεψαν με «καρατιές» πρατηριούχο - ΒΙΝΤΕΟ

Αποφάσισε για την τύχη τους το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας μετά τη διαφωνία Εισαγγελέα και Ανακριτή…

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας οι δύο νεαροί Ρομά, ηλικίας 19 και 16 ετών που επιτέθηκαν με «καρατιές» και λήστεψαν καρκινοπαθή πρατηριούχο που έχει την επιχείρησή του στην είσοδο της πόλης.

Πρόκειται για τους δύο εκ των τεσσάρων δραστών, που συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση, για τους οποίους αποφάσισε το Συμβούλιο, μετά τη διαφωνία Εισαγγελέα και Ανακριτή. Τελικά το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας υιοθέτησε την πρόταση του Ανακριτή και οι δύο Ρομά θα οδηγηθούν σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας εωσότου γίνει η δίκη τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα δύο αδέρφια 16 και 17 ετών που εμπλέκονται επίσης στη ληστεία, διαφεύγουν προς το παρόν της σύλληψης.

Το χρονικό της άγριας ληστείας

Η άγρια ληστεία έγινε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (28/9/23) σε πρατήριο που βρίσκεται στην είσοδο της Λαμίας. Οι νεαροί ρομά επιτέθηκαν στον πατέρα της ιδιοκτήτριας όταν αυτός αρνήθηκε να τους βάλει δωρεάν καύσιμα, αφού το έκαναν συνέχεια και ποτέ δεν έφεραν τα χρήματα που είχαν υποσχεθεί.

Ένας από τους ρομά πήρε την αντλία να βάλει μόνος του και όταν ο άνθρωπος του πρατηρίου πήγε να τον εμποδίσει, κατέβηκαν όλοι μαζί και του επιτέθηκαν με απίστευτη αγριότητα.

Η κάμερα δεν κατέγραψε όλα τα χτυπήματα που δέχτηκε ο άτυχος άνδρας, ωστόσο η επίθεση ήταν τέτοια που χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα στα τραύματα που είχε στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Μάλιστα δε δίστασαν να προσπαθήσουν να τον "πατήσουν" και με το αυτοκίνητο και όλα αυτά απέναντι σε έναν άνθρωπο που είναι καρκινοπαθής.

Δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο τα όσα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του πρατηρίου και τι είπε η κόρη του θύματος στο Live News:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση