Φθιώτιδα: Τους έπιανε κουβέντα και τους «ξαλάφρωνε» το σπίτι!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 16:26 Φθιώτιδα: Τους έπιανε κουβέντα και τους «ξαλάφρωνε» το σπίτι!

Σύλληψη 53χρονου για τρεις κλοπές και ενός 12χρονου που τον βοήθησε σε μία από αυτές…

Στη σύλληψη ενός 53χρονου Ρομά, καθώς και ενός 12χρονου, προέβησαν μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (2/10/23) στη Λαμία, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία από σπίτι στο Δομοκό.

Οι δύο Ρομά το ίδιο πρωί είχαν καταφέρει με τη μέθοδο της απασχόλησης να αφαιρέσουν από το εν λόγω σπίτι το χρηματικό ποσό των 2.415 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και τιμαλφή.

Μετά την καταγγελία της κλοπής διενεργήθηκαν αναζητήσεις που κατέληξαν στον εντοπισμό του ΙΧΕ στο οποίο επέβαιναν. Κατά την έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή τους το χρηματικό ποσό, τα χρυσαφικά και λοιπά τιμαλφή, τα οποία και αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης για τη διάπραξη της κλοπής, κινητό τηλέφωνο και χρυσή αλυσίδα.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο ενήλικας εμπλέκεται σε δύο ακόμη περιπτώσεις κλοπής με την ίδια μέθοδο, που έλαβαν χώρα την 23-09-2023 σε περιοχή της Λαμίας.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση