Θερμοπύλες: Γυμνοί λουόμενοι προκάλεσαν αναστάτωση στα ιαματικά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 09:43 Θερμοπύλες: Γυμνοί λουόμενοι προκάλεσαν αναστάτωση στα ιαματικά! (ΦΩΤΟ αρχείου)

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία…

Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι οι ιαματικές πηγές Θερμοπυλών, όπου καταφθάνουν πολλοί άνθρωποι όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, θέλοντας να απολαύσουν ένα μπάνιο στο θαυματουργό ζεστό καταρράκτη.

Γενικά με τόσο κόσμο, δε λείπουν αν και δεν είναι συχνά, τα περιστατικά που απασχολούν το αστυνομικό δελτίο, όπως αυτό που καταγράφηκε το μεσημέρι της Τρίτης (3/10/23).

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, αλλοδαποί θέλησαν να απολαύσουν το μπάνιο τους, όχι όμως με τη σωστή περιβολή, ή για να ακριβολογούμε με αδαμιαία περιβολή, κοινώς… χωρίς ρούχα!

 Στις παρατηρήσεις άλλων λουόμενων, οι «ξένοι» δε φάνηκε να συμμορφώνονται με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε πράγματι περιπολικό της Άμεσης Δράσης Λαμίας, ωστόσο οι γυμνιστές είχαν ήδη αποχωρήσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση