Λαμία: Ηλικιωμένος με σοβαρά προβλήματα υγείας κοιμάται στο πεζοδρόμιο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 09:50 Λαμία: Ηλικιωμένος με σοβαρά προβλήματα υγείας κοιμάται στο πεζοδρόμιο - ΒΙΝΤΕΟ

Τις προηγούμενες ημέρες νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο, ενώ το τελευταίο διάστημα έμεινε άστεγος αφού του έγινε έξωση από το σπίτι που διέμενε.

Ένας ηλικιωμένος, ο οποίος μάλιστα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς φέρει ακόμη και καθετήρα, κοιμάται τις τελευταίες ημέρες στο υπαίθριο πάρκινγκ της παλιάς αγοράς Λαμίας.

Όπως είπε στο LamiaReport ονομάζεται Γιώργος Χριστόπουλος και πριν λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο από την Καρδιολογική του Νοσοκομείου Λαμίας. Έκτοτε κοιμάται στο δρόμο.

Πριν το Νοσοκομείο είχε σπίτι στο Παγκράτι, του έγινε όμως έξωση γιατί χρωστούσε ενοίκια. Τώρα ανήμπορος ακόμη και να σταθεί στα πόδια του, κοιμάται στο δρόμο μαζί με το γιο του που είναι άνεργος και ψάχνει για δουλειά όπως μας λέει, περιμένοντας συγχρόνως την ελεημοσύνη του κόσμου για να πάρει τα φάρμακά του και να φάει λίγο ψωμί.

Δείτε το βίντεο:

Το LamiaReport επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Στασινό επί σειρά ετών Αντιδήμαρχο Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λαμιέων, προκειμένου να βρεθεί λύση. Σύμφωνα με τον κ. Στασινό πρόκειται για μη καταγεγραμμένο περιστατικό που δεν είχε απασχολήσει μέχρι τώρα την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα, όμως ανέλαβε η Υπηρεσία να βρει τα απαραίτητα στοιχεία και το οικογενειακό και ιατρικό ιστορικό.

Σύμφωνα με τον κ. Στασινό, «πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς ο άνθρωπος από την πρώτη εικόνα που έχουμε είναι ασθενής και θα χρειαστεί να βρεθεί κάποια Δομή. Η Κοινωνική Υπηρεσία θα προσπαθήσει να ενημερώσει αρμοδίως για να βρεθεί λύση. Είναι γεγονός όμως ότι δεν υπάρχουν και πολλές δομές και τα περιστατικά ολοένα και αυξάνονται».

Προς το παρόν πάντως ο κ. Χριστόπουλος παραμένει στο χώρο του πάρκινγκ με τον καθετήρα προσμένοντας βοήθεια μάλλον από τους ανθρώπους και όχι από το κράτος…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση