Στυλίδα: Οδηγός νταλίκας λιποθύμησε στο τιμόνι από τσίμπημα σφήκας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 08:35 Στυλίδα: Οδηγός νταλίκας λιποθύμησε στο τιμόνι από τσίμπημα σφήκας (ΦΩΤΟ αρχείου)

Τον έσωσαν οι άνθρωποι της Κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ. Λίγο πριν το γκρεμό είχε καταφέρει να σταματήσει το βαρύ όχημα.

Λίγο έλειψε να έχουμε σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό και μάλιστα στα τούνελ της Στυλίδας, το μεσημέρι της Τετάρτης (1/11/23).

Γύρω στις 2 το μεσημέρι 56χρονος οδηγός νταλίκας δέχτηκε τσίμπημα από σφήκα την ώρα που κινούνταν στο 2ο τούνελ κι άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του. Πριν λιποθυμήσει ο άνθρωπος πρόλαβε και ειδοποίησε τον συνάδελφο του οδηγό που ακολουθούσε και συγχρόνως, ευτυχώς, κατάφερε να σταματήσει το όχημα - που κουβαλούσε μεγάλο μηχάνημα έργου - ακριβώς στην έξοδο της σήραγγας και στην άκρη οριακά στα προστατευτικά κιγκλιδώματα!

Το συνοδευτικό όχημα που ακολουθούσε τις δύο νταλίκες, ειδοποίησε με τη σειρά του το ΕΚΑΒ και Κινητή Μονάδα με αναισθησιολόγο γιατρό έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο.

Οι ενέργειες των διασωστών ήταν σωτήριες, καθώς η άμεση χορήγηση των ενδοφλέβιων φαρμάκων επανέφεραν τον 56χρονο, τον οποίο στη συνέχεια παρέδωσαν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, καλά στην υγεία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση