Τραυματίστηκε μαθήτρια σε πεζοδρόμιο στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 08:17 Τραυματίστηκε μαθήτρια σε πεζοδρόμιο στη Λαμία

Πριν ένα μήνα μία ακόμη 16χρονη είχε χτυπήσει άσχημα στο ίδιο σημείο πέφτοντας σε τρύπα από τα έργα…

Ένα μήνα μετά την καταγγελία για την επικίνδυνη τρύπα στην οδό Αθηνών, όπου τραυματίστηκε 16χρονη μαθήτρια, επανερχόμαστε στο ίδιο θέμα, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (9/11/23) είχαμε ένα ακόμη νεαρό θύμα.

Αυτή τη φορά ένα 15χρονο κορίτσι που γύριζε από το φροντιστήριο του, πεδικλώθηκε σε πλάκα που σκεπάζει μια διπλανή τρύπα (προφανώς αναμονές για τοποθέτηση φωτιστικών) και για κακή της τύχη έπεσε σε παρατημένη παλέτα με υλικά του ημιτελούς έργου!

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν, ένα βαθύ σκίσιμο στη μύτη της και χτυπήματα σε χέρια και γόνατα. Η 15χρονη διακομίστηκε στο Πολυϊατρείο "Ίασις" όπου της έγιναν ράμματα στο σκίσιμο και της περιποιήθηκαν τις υπόλοιπες πληγές της.

Αγανακτισμένοι οι γονείς της νεαρής μαθήτριας, δε θέλουν να σκεφτούν τι θα μπορούσε να συμβεί χειρότερο, αφού το χτύπημα ήταν ανάμεσα στα μάτια και γενικά στο κεφάλι και στο σώμα. «Θα μπορούσε να είχε βγάλει μάτι ή να είχε καρφωθεί κάτι στο κεφάλι της! Ζούμε από τύχη …όλη η Λαμία μια παγίδα…», λέει στο LamiaReport η μητέρα της 15χρονης ζητώντας από τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση