Κοντά στη Βιβλιοθήκη του ΓΝ Λαμίας η ΑΧΕΠΑ Θερμοπύλες HJ – 42

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 19:16 Κοντά στη Βιβλιοθήκη του ΓΝ Λαμίας η ΑΧΕΠΑ Θερμοπύλες HJ – 42

Αντιπροσωπεία της οργάνωσης «ΑΧΕΠΑ Θερμοπύλες HJ – 42», η οποία εδρεύει στη Λαμία και δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή, αποτελούμενη από τους Χρυσαφόπουλο Δημήτριο - Αντιπρόεδρο Φιλανθρωπίας, Ρέλλια Ταξιάρχη – Υπεύθυνο Τύπου και επικεφαλής τον Γραμματέα της οργάνωσης Φλέγγα Δημήτριο, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, το πρωί το χώρο της Βιβλιοθήκης του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας

Τους υποδέχθηκε ο εκπρόσωπος της Βιβλιοθήκης Νευροχειρουργός Σάββας Μαρκόπουλος, Επιμελητής Α’ και ομάδα εθελοντών.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκε αναλυτικά το όραμα του υπεύθυνου της Βιβλιοθήκης του ΓΝΛ, οι ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα αλλά και οι ανάγκες σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο.

Όπως αναφέρει η ΑΧΕΠΑ Θερμοπύλες HJ – 42 «ευχαριστεί τον κ. Μαρκόπουλο Σάββα για την πρόσκληση και την ενημέρωση σχετικά με το μεγαλεπήβολο έργο, που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στην υλοποίησή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση