Συνεδριάζει τη Δευτέρα για τον Ισολογισμό το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 23:08 Συνεδριάζει τη Δευτέρα για τον Ισολογισμό το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας

Διπλή συνεδρίαση...

Με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την «Έγκριση Ισολογισμού Δήμου Στυλίδας για το οικονομικό έτος 2022», συνεδριάζει τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, στις 18:00’ το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση του Προέδρου του ΔΣ Νικόλαου Χάδου, η συνεδρίαση αφορά σε θέμα που αναφέρεται σε έγκριση οικονομικών καταστάσεων όπου η λήψη απόφασης του δημοτικού συμβουλίου προβλέπεται υποχρεωτικά από ειδικότερες διατάξεις (ΥΠ. ΕΣ. 46197/18-06-2019).

Θα ακολουθήσει στις 19:00' στον ίδιο χώρο νέα συνεδρίαση που αφορά σε θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις,  εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης,  σε θέματα που αφορούν την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων καθώς και σε θέματα όπου η λήψη απόφασης του δημοτικού συμβουλίου προβλέπεται υποχρεωτικά από ειδικότερες διατάξεις ή ορίζονται προθεσμίες εντός των οποίων θα πρέπει αυτή να ληφθεί. Αναλυτικά:

Θέμα 1 : Ορισμός υπευθύνου λογαριασμού με ΚΩΔ. ΕΠ0567 και ΚΩΔ ΠΡΑΞΗΣ Σ.Α. (ΚΩΔ. ΕΝΑΡΙΘΜΟΥ) 2023ΕΠ05670029

Θέμα 2 : Έγκριση του σχεδίου της 1ης ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ 04-02-2022 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΤΟΙΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΝΕΡΑΪΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ».

Θέμα 3 : Έγκριση παρουσίας συνοδού για παράλληλη στήριξη παιδιού στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Δήμου Στυλίδας

Θέμα 4 : Έγκριση της υπ’ αρ. 12331/13-11-2023 αίτησης για παρουσία  συνοδού για παράλληλη στήριξη παιδιού στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Δήμου Στυλίδας

Θέμα 5 : ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:   «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ»

Θέμα 6 : ΕΓΚΡΙΣΗ 2ου ΑΠΕ & 2ου ΠΚΝΤΜ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Θέμα 7 : Έγκριση 2ου ΑΠΕ  του έργου  «Αποκατάσταση παλαιού Ελαιοτριβείου και μετατροπή του σε χώρο πολλαπλών χρήσεων στο ΔΔ Γλύφας Δήμου Στυλίδας»

Θέμα 8 : ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:   «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ ΣΤΥΛΙΔΑΣ»

Θέμα 9 : Τροποποίηση της υπ’ αριθ. πρωτ. 2807/23-3-2023 (ΑΔΑΜ: 23SYMV012364740) σύμβασης με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση