Λαμπάδιασε παρκαρισμένο αυτοκίνητο τα ξημερώματα στο Λιανοκλάδι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 08:26 Λαμπάδιασε παρκαρισμένο αυτοκίνητο τα ξημερώματα στο Λιανοκλάδι (φωτογραφία αρχείου)

Εμπρησμό καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του….

Για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο ενημερώθηκαν Αστυνομία και Πυροσβεστική στις 04:30’ τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/11).

Αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του, λίγα μέτρα από την πλατεία Λιανοκλαδίου, παραδόθηκε στις φλόγες, από άγνωστη προς το παρόν αιτία, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές.

Η πυρκαγιά κατεσβέσθη από 4 πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με 2 οχήματα, ενώ από πλευράς αστυνομίας, έφτασαν πληρώματα τόσο της Τροχαίας και του Τμήματος, αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, καθώς ο ιδιοκτήτης του οχήματος κατήγγειλε εμπρησμό.

Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί του Εγκληματολογικού για να βρουν στοιχεία μαζί με τους ανθρώπους της Πυροσβεστικής που μπορούν να αξιολογήσουν ίχνη εμπρησμού και σχηματίζεται σχετική δικογραφία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση